#009F95
1
0
107

Noticies

El Pròxim dissabte dia 28 d'octubre, es convoca una Reunió a les 19.00 hores a l'Ajuntament, amb motiu del 150 aniversari de l'Ermita Verge de Gràcia i el Betlem Vivent.

Selecció del director, Professor i Auxiliar Administratiu.

Les bases es publicaran en el tauler d'anuncis municipal, en aquesta web Cinctorres i en la web del Servef el dijous 26 d'octubre.

Hi ha 5 dies hàbils per a presentar documentació a l'Ajuntament de Cinctorres: 26, 27, 30, 31 d'octubre i 2 de novembre 2017.

Les Bases es poden consultar a l'adjunt.

Amb els Programes de Foment d'Ocupació del Servef ( EMPUJU i EMCUPU), i amb el suport del Fons Social Europeu, l'Ajuntament de Cinctorres ha contractat a dos joves desocupats.
 

Obert de dilluns a diumenge.

Horari: De 15:00 a 21:00 hores.

Ja estàn obertes les inscripcions on-line, a través de la web http://tdpevents.es/de la Cursa de Muntanya i Marxa a Peu Dinomania Trail.

En Cinctorres a 25 d’agost de 2017.

Reunit el Jurat del XXXIV Certamen de Pintura “Vila de Cinctorres”, format per les següents pensones: President: Fernando Ferrer, Llicenciat en Belles Arts, professor de plàstica; Vicepresidenta: Francisca Adell, doctora en Belles Arts, Tècnica de Restauració de la Diputació Provincial de Castelló; Vocals: Paco Gimeno, Llicenciat en Filosofia i…

Les dos últimes setmanes de setembre, l'horari de la Treballadora Social serà: Dimecres de 9.00 a 11.00 hores.